Hieronder vindt u onze hoofdgerechten.
De menukaart wisselt van samenstelling per seizoen, want wij vinden het belangrijk om u verse seizoensproducten te serveren. Hieronder vindt u de gerechten, waaruit u een keuze kunt maken.
Visgerechten
(Geserveerd met aardappel- en groentegarnituur)
Hotel Restaurant de Meulenhoek staat garant voor: Duurzame visserij inkoop die gebruik maakt van vistechnieken waarbij de kans op bijvangst sterk afneemt. De vissers respecteren de natuur onder water. Duurzame visserij is dus niet alleen noodzakelijk voor behoud van de vis, maar ook behoud van de vissector.
Vleesgerechten
(Geserveerd met aardappel- en groentegarnituur)
Vegetarisch
(Geserveerd met aardappel- en groentegarnituur)
* Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten.
Heeft u een allergie? vraag dan naar onze speciale kaart of meld uw allergie aan de kok.
Graag tot ziens bij Brasserie Restaurant bij Els !
Reserveren is gewenst om teleurstellingen te voorkomen.