Hieronder vindt u onze nagerechten.
De menukaart wisselt van samenstelling per seizoen, want wij vinden het belangrijk om u verse seizoensproducten te serveren. Hieronder vindt u de gerechten, waaruit u een keuze kunt maken.
Nagerechten
Geflambeerde blauwe bessen met vanille-ijs 10,50
Blauwe bessen uit de regio, geserveerd met sinaasappelsaus
Dame Blanche 9,50
Vanille-ijs Callebaut chocolade en slagroom
Crème brulee 9,50
Klassieker met slagroom
Eton mess 9,50
Trifle van laagjes slagroom met roodfruit en meringue
Ontkoppelde affogato 6,00
Karamel-zeezout-ijs en een kopje espresso
Tawny port 4,25
Per glas
Dessertwijn 5,50
Per glas
Limoncello huisgemaakt volgens Siciliaans recept 5,25
* Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten.
Heeft u een allergie? vraag dan naar onze speciale kaart of meld uw allergie aan de kok.
Graag tot ziens bij Brasserie Restaurant bij Els !
Reserveren is gewenst om teleurstellingen te voorkomen.